Absolute organic

Absolute organic

Absolute organic


Absolute Organic Aloe Vera ponosno predstavlja vrsto kozmetičnih izdelkov, ki pomagajo obnoviti in vzdrževati naravno ravnovesje kože in okolja.


Izdelki v liniji temeljijo na Aloe-Veri, znani po pomirjujočih in zdravilnih učinkovinah. Izdelkom smo za boljšo učinkovitost dodali olje konopljinega semena; ki je zaradi svoje bogate hranilne vsebine vzhajajoči trend v industriji lepote in zdravja. Izdelki vsebujejo tudi hialuronsko kislino, ki s tvorjenjem filma na površini kože, zmanjšuje globino gub, jo zaščiti in hidrira ter Emulium® Mellifera, zmagovalno sestavino "In-Cosmetics Europe 2014", ki je poznana kot multifunkcionalni emulgator, ki omogoča, da se izdelki samodejno prilagodijo klimatskim razmeram in okoljskim onesnaževalcem in različnim tipom kože.


Blagovna znamka Absolute Organic ponuja anti-aging rešitve za različne kozmetične trge. Linija Absolute Organic je oblikovana na podlagi najnovejših trendov visoko kakovostne kozmetike, s čimer zagotavlja čudovito in prijetno nego kože.  


Linija vsebuje številne inovativne produkte, ki so ECOCERT in COSMOS certificirani in proizvedenih v obratih z GMP certifikatom (ISO 22716).
V tej kategoriji trenutno ni izdelkov.