O podjetju

EOS – Inovativnost, prilagodljivost, mlada ekipa in veliko zanosa…


Celotna zgodba prozivodnje kozmetičnih izdelkov podjetja E.O.S., partnerskih podjetij in njegovih ustanoviteljev sega štiri generacije v zgodovino in je skozi celotno zgodovino povezana z mednarodnim poslovanjem.

Ponujamo veliko izdelkov partnerskih blagovnih znamk kot tudi »private label« proizvodnjo, od novih anti-aging tretmajev, Ecocert / Cosmos certificiranih ekoloških izdelkov, luksuznih proizvodov iz Mrtvega morja, razvajajočih izdelkov za telo in še veliko več.

Velik ali majhen, EOS želi zadovoljiti potrebe vseh strank. Razvili smo tehnike in posedujemo opremo za izdelavo kozmetičnih izdelkov v majhnih količinah po naročilu.  

Ponosni smo na vključitev najnovejših tehnologij in najnovejših trendov v svoje kozmetične izdelke.

S svojimi proizvodnimi zmogljivostmi sodelujemo z podjetji iz vsega sveta, kjer uspešno konkuriramo največjim proizvajalcem tudi z konkurenčnimi cenami.


Smo tudi strokovnjaki za ureditev zakonodajnih vprašanj s področja kozmetike na območju EU. Vsak izdelek je v skladu s katerim koli mednarodnim regulativnim sistemom in ustreza vsem veljavnim standardom (npr. GMP, ISO 9001: 2008, ISO 22716: 2007 in ISO 14001: 2004).

EOS s svojimi partnerskimi podjetji redno sodeluje na vsaj 3 mednarodnih razstavah vsako leto: Cosmoprof Hong Kong, Cosmoprof Bologna in Vivaness (kozmetični del Biofacha, v Nurnbergu, Nemčija).


Obrnite se na EOS, si oglejte najnovejše izdelke in se naučite, kako lahko tudi vaše podjetje raste!


Proizvodni prostori:

Pod Jelšami 12

1290 Grosuplje

Slovenija