Organix cosmetix

Organix cosmetix


Organix cosmetix


Blagovna znamka "Organix Cosmetix" ponuja 3 inovativne koncepte organskih izdelkov za nego kože in telesa. Izdelke potrjujejo zahtevni Ecocert in Cosmos standardi.

Izdelki linije Organix Cosmetix Anti-Aging - izdelki te linije temeljijo na certificiranih organskih rastlinskih izvornih celicah z več anti-aging učinki: utrjevanje, pomlajevanje, vlaženje, preprečevanje gub in zmanjševanje gub.

Organix Cosmetix Hemp Valley – izdelki so zasnovani na osnovi konopljinega olja, ki vsebuje kombinacijo nenasičenih maščobnih kislin, proteinov, ogromno vitaminov, minerale in ogljikove hidrate.

Prav vsi izdelki te linije vsebujejo visoko kakovnostne hranilne snovi, kot so OMEGA 3 in OMEGA 6 ter GLA (gamma linolenska kislina). Ker so te surovine po svoji strukturi podobne kožnim naravnim maščobam, predstavljajo odlično izbiro za nego kože, saj zmanjšujejo učinke staranja kože, vzdržuje njeno vlažnost in ob tem še povečujejo njeno naravno zaščito.

Organix Cosmetix Rose Hip Oil - linija temelji na šipku, ki velja v kozmetiki za eno najbolj cenjenih naravnih aktivnih sestavin. Šipek blagodejno vpliva na kožo, saj je poln antioksidantov, še posebej pa je znan po izjemno visoki vsebnosti vitamina C, za katerega vemo, da odlično deluje proti gubicam in ohranja našo kožo lepo in mladostno. Poleg vitamina C vsebuje tudi Vitamina A in E, koristne maščobne kisline (linolensko, linolsko in oleinsko) ter stearinsko in palmitinsko kislino. Zaradi vseh teh aktivnih sestavin šipek spodbuja mikrocirkulacijo, to pa hitro poživi še tako utrujeno in medlo polt.

Nega s kozmetiko, ki vsebuje šipek je primerna za vse tipe kože, še posebej pa pomaga pri obnovi izredno suhe, razpokane in občutljive kože.


                          
V tej kategoriji trenutno ni izdelkov.